Objectiu solidari 2019

Arranquem un any més la campanya ‘1 origami 1 euro’ anunciant les tres entitats que aquest any es repartiran el donatiu de la Fundació Mútua General de Catalunya.

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada al càncer.

Fundació Esclerosi Múltiple

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica, degenerativa i discapacitant que afecta 11.000 persones a Catalunya. La majoria d’elles són dones i tenen menys de 35 anys. A la Fundació Esclerosi Múltiple treballem des de fa 30 anys per aturar l’impacte de la malaltia des de l’atenció al recent diagnòstic, serveis de neurorehabilitació, d’intermediació laboral i de suport psicològic i social.

Càritas Diocesana de Barcelona

Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica. La seva missió és acollir i acompanyar les persones en situació de pobresa i exclusió social, per tal que siguin protagonistes del seu desenvolupament integral, des del compromís de la comunitat cristiana. Els àmbits que es treballen són: acollida i acompanyament, ajuda necessitats bàsiques, família i infància, migració, sense llar i habitatge, formació inserció laboral i gent gran. Aquesta campanya servirà per ajudar els joves estrangers que s´acompanyen desde
Càritas.

2 respostes a «Objectiu solidari 2019»

  1. Hola Joan Manuel, per participar a la campanya es pot fer servir qualsevol paper. La campanya ja ha finalitzat, però si pertanys a una escola o entitat pots inscriure’t a http://www.1origami1euro/escoles i us enviarem informació de les properes accions. Moltes gràcies pel teu interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *