Objectiu solidari 2020

Arranquem un any més la campanya ‘1 origami 1 euro’ anunciant les tres entitats que aquest any es repartiran el donatiu de la Fundació Mútua General de Catalunya.

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada al COVID-19.

ONCOLLIGA (Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica) té per finalitat l’atenció psico-social a la persona diagnosticada d’una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació. 

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. La raó de ser de l’entitat es basa en l’atenció integral de les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus de llarga durada i en el suport a les seves famílies, en totes les fases de la malaltia, així com en impulsar avenços en el camp de la Oncologia i la Hematologia Pediàtriques.

2 respostes a «Objectiu solidari 2020»

  1. Hola Joan Manuel, per participar a la campanya es pot fer servir qualsevol paper. La campanya ja ha finalitzat, però si pertanys a una escola o entitat pots inscriure’t a http://www.1origami1euro/escoles i us enviarem informació de les properes accions. Moltes gràcies pel teu interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *