Com funciona 1 origami 1 euro

La Fundació Mútua General de Catalunya té l’objectiu de promoure plans de prevenció de la salut en benefici de tota la societat. Recollint l’esperit de la història de les 1.000 grues de paper, la Fundació et proposa transformar el teu desig solidari de salut, felicitat i benestar, en una grua de paper que nosaltres farem volar.

Fundació Mútua General de Catalunya donarà a la Marató de TV3, Fundación Elena Barraquer o Fundació Onada, 1 euro per cada origami recollit.

  1. Comença fent la teva grua seguint les instruccions. L’origami és un art mil·lenari que requereix paciència, però que et divertirà i t’agradarà compartir amb els teus amics i familiars; si vols, pots compartir les fotos de la teva grua a l’Instagram amb el tag #1origami1euro i sortiran al nostre web.
    pas_1
  2. Fes-nos arribar la teva grua, personalment o mitjançant correu postal, a la nostra seu central de Barcelona o a qualsevol de les oficines de la Mútua General de Catalunya, abans de l’11 de desembre.pas_2
  3. El 17 desembre la Fundació Mútua General de Catalunya donarà un euro per cada origami rebut, fins a un màxim de 50.000€.
    La Marató de TV3

     

Comparteix amb els teus amics i familiars la iniciativa “1 origami 1 euro” per ajudar a difondre-la i aconseguir el màxim de donatiu.