Com funciona 1 origami 1 euro

Fundació MGC donarà en benefici de La Marató de TV3 2023 (dedicada a la salut sexual i reproductiva), l’Asociación Española contra el Cáncer i La Nineta dels Ulls a un màxim de 50.000 €

  1. La campanya solidària “1 origami 1 euro” s’iniciarà al mes de març. Si vols que la teva escola participi, entra a: www.1origami1euro.org/escoles.

  2. Un cop hagis emplenat el formulari de participació, formaràs part de la campanya solidària i rebràs tota la informació sobre novetats i notícies d’interès.

  3. Enguany la campanya és completament en línia. Qualsevol paper quadrat serveix per fer un origami!

    pas_1

  4. Quan tingueu fets els origamis, contacteu amb nosaltres (origami@mgc.es). Haureu d’enviar a aquesta adreça electrònica una fotografia o un vídeo dels origamis que heu realitzat, juntament amb un text on podeu explicar la vostra experiència (si voleu aparèixer al blog www.1origami1euro.org). També haureu d’adjuntar les següents dades: nombre d’origamis que heu fet, nom complet de l’escola o associació, nom de la persona de contacte, així com l’email i un telèfon de contacte.

  5. La data límit d’enviament de fotografies i vídeos serà el 11 de desembre.

Comparteix amb els teus amics i familiars la iniciativa “1 origami 1 euro” per ajudar a difondre-la i aconseguir el màxim de donatiu.

css.php