Com funciona 1 origami 1 euro

Fundació MGC donaràdonarà en benefici de La Marató de TV3 2022 (dedicada a la salut mental), la Fundación HM Obra Socials Nens i Arrels Fundació, 1 euro per cada origami recollit.

  1. La campanya solidària “1 Origami 1 Euro” s’iniciarà a principis d’octubre. Si vols que la teva escola participi, entra a: www.1origami1euro.org/escoles.

  2. Un cop hagis emplenat el formulari de participació, formaràs part de la campanya solidària i rebràs tota la informació sobre novetats i notícies d’interès.

  3. Enguany la campanya és completament en línia, per evitar riscos no enviem packs origami ni fem manipulació física de materials. Qualsevol paper quadrat serveix per fer un origami!

    pas_1

  4. Quan tingueu fets els origamis, contacteu amb nosaltres (origami@mgc.es). Haureu d’enviar a aquesta adreça electrònica una fotografia o un vídeo dels origamis que heu realitzat, juntament amb un text on podeu explicar la vostra experiència (si voleu aparèixer al blog www.1origami1euro.org). També haureu d’adjuntar les següents dades: nombre d’origamis que heu fet, nom complet de l’escola o associació, nom de la persona de contacte, així com l’email i un telèfon de contacte.

  5. La data límit d’enviament de fotografies i vídeos serà el 13 de desembre.

Comparteix amb els teus amics i familiars la iniciativa “1 origami 1 euro” per ajudar a difondre-la i aconseguir el màxim de donatiu.

css.php