Gràcies!

La campanya ‘1 origami 1 euro’ 2015 ha finalitzat. Gràcies a la vostra gran participació la nostra iniciativa solidària ha estat un gran èxit i hem assolit l’objectiu de 50.000 € de donatiu en benefici de La Marató de TV3 d’enguany, la Fundació Josep Carreras i la Fundació Catalana Síndrome de Down!

Compartir un desig solidari amb tota la societat era l’objectiu de la tercera edició de la campanya ‘1 origami 1 euro’ impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya. El repte era arribar als 50.000 origamis per fer l’aportació màxima de 50.000 € en benefici de La Marató de TV3 d’enguany, de la Fundació Josep Carreras i de la Fundació Catalana Síndrome de Down, però la societat, i en particular les escoles participants, han fet una demostració, una vegada més, de la seva solidaritat.

La campanya ha batut el seu propi record i ha superat amb escreix la participació i la recollida d’origamis de les anteriors edicions; concretament són 288.506 grues de paper, desitjos de salut i benestar de milers de persones de tot arreu.

Per descomptat, tots els origamis tindran el seu valor ja que, com l’any passat, es repartiran per hospitals i centres de dia en forma de senbazuru (1.000 origamis) per transmetre el seu desig de salut, benestar i felicitat, tal com diu la llegenda japonesa.

css.php