Origamis a les escoles

Quan a la Fundació vam començar a donar forma a la campanya “1 origami 1 euro”, de seguida tot l’equip vam apreciar els seus valors educatius, i la conveniència de fer una acció específica dirigida a les escoles. Això és va traduir en un projecte que vam presentar a patronals de centres educatius per donar-lo a conèixer.

Professor ensenya la grua als alumnesL’acollida ha estat tan favorable que l’entusiasme de tot el col·lectiu ha superat les nostres expectatives: més de 100 escoles participants i milers de nens (i professors, i famílies senceres) estan, ara mateix, fent volar grues cap a La Marató. Les primeres valoracions dels tutors no poden ser més positives, moltes gràcies a vosaltres per la vostra dedicació!

“Quan hem rebut la informació ens ha semblat molt interessant en tots sentits (aspectes de col·laboració, solidaritat i curriculars (treball de plàstica)”. Escola Ramon Llull (Barcelona)

“Ens ha agradat molt, tant la idea com l’activitat. Ens hi posarem amb ganes!”. Santa Teresa de Jesús (Tarragona)

“Estem molt interessats en participar en una activitat tan bonica i solidària a la vegada”. Escola Oscus (Barcelona)

“Som una escola de nens amb autisme, no sabem quin serà el resultat, no sabem quantes n’aconseguirem fer, però estem il·lusionats en col·laborar en la vostra proposta”. Escola Plançó (Lleida)

“Aquest projecte que vostès ara proposen ens sembla un complement perfecte al treball de valors que fem amb els nostres alumnes”. Sant Joan Bosco d’Horta (Barcelona)

Taller d'origami a la classe

Per a aquesta primera edició, degut a la logística que implica aquest projecte (enviament de material, organització de tallers, recollida), ja hem tancat el periode d’inscripció d’escoles, però l’èxit d’aquesta iniciativa ens anima a repetir l’experiència per a properes edicions. Ho intentarem organitzar de manera que tothom pugui participar, per això us demanem que ens feu arribar les vostres impressions i aconseguir la millor experiència possible.

P.D. Les fotos les hem tretes del bloc de l’Escola Sant Josep Obrer (L’Hospitalet)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php