Origamis al mundial amb la selecció del Japó

Aquest any l’equipació de futbol del Japó està inspirada en el món de l’origami, tal com hem vist al Mundial que se celebra aquests dies. L’uniforme per jugar és de color base blau amb un disseny gràfic d’origami a la part davantera.

Pel que fa a l’uniforme per als partits fora de casa, s’utilitza per primera vegada una samarreta blanca i uns pantalons. Igual que la versió per jugar a casa, té dissenys gràfics ideats del concepte d’origami principalment a les mànigues, i, a més, fa servir la tècnica de l’anàglif en què se superposen els colors blau i vermell per fer una impressió tridimensional.

 La selecció japonesa, a més, va donar la segona gran sorpresa d’aquest Mundial de Qatar després de guanyar Alemanya. Es van emportar un gran aplaudiment per la victòria, però també pel que van fer després d’aquesta victòria històrica per al futbol japonès. Com és habitual, el Japó va tornar a fer palès la seva demostració de civisme deixant un vestidor absolutament net després del partit i es va guanyar, fins i tot, l’aplaudiment de la mateixa FIFA. Els japonesos, malgrat l’eufòria, van voler recollir-ho tot després del partit deixant un regal molt especial al vestidor: Unes grues d’origami com a desig de bona sort i símbol de pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php