Treball en equip a les escoles

Des de la primera edició de la campanya solidària ‘1 origami 1 euro’, una de les claus del seu èxit ha estat com les escoles han aprofitat el seu potencial per treballar diferents aspectes pedagògics, i implicar a alumnes de totes les edats, tot i la dificultat de plegar una grua de paper.

Un dels recursos que més han utilitzat és que els alumnes més grans ajuden als petits a fer l’activitat, com podem apreciar al fantàstic vídeo que ens ha fet arribar la Laia Camprubí des de l’escola FEDAC Manresa:

Tots els alumnes han fet els origamis (de P3 a 4t ESO), uns a l’escola i els altres se’ls han emportat a casa per fer-los juntament amb la família. El vídeo mostra com els alumnes d’ESO han anat a les aules d’Educació Infantil per tal d’ajudar als més petits a fer la grua un cop ja havien pintat el paper. Esperem que us agradi.

El mateix plantejament d’activitat també ho podem apreciar al super vídeo que ens envia la Patrícia Martín des del Col·legi Sagrat Cor de Terrassa:

Abans de que les grues volin cap a les oficines de la Mútua General de Catalunya, es necessari fer el recompte, una altra tasca ideal per fer en grup, com veiem a aquest vídeo que ens envia la Gemma Pont de l’Escola Pia de Calella:

Des de l’escola La Salle de Santa Coloma de Farners la Maria Neus Martín ens envia el resultat del recompte: 1.487 grues, enhorabona!

Moltíssimes gràcies a tots pels vídeos, podeu gaudir d’aquests i altres a l’àlbum ‘1 origami 1 euro’ que tenim al Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php