Fes que el teu origami sigui únic!

Torna la campanya solidària “1origami 1 euro” després de l’èxit de les tres edicions anteriors, amb l’objectiu que la Fundació Mútua General de Catalunya destini el màxim de donatiu, 50.000 €, a diferents accions solidàries relacionades amb la salut.

A més, com a novetat, en aquesta edició us animem a decorar i escriure un desig a cada grua de paper, per tal que cadascuna sigui una peça única! Nosaltres les farem volar fins a persones que estan a hospitals, centres de dia i residències per a que rebin el vostre desig de salut i benestar.

El donatiu, enguany, anirà destinat a la Fundació La Marató, Solidaritat Sant Joan de Déu i Amics de la Gent Gran. Com en l’anterior edició, els participants escolliran quina serà la destinatària de la donació corresponent.

Els origamis es poden lliurar a qualsevol oficina de la Mútua General de Catalunya. La data límit és el 12 de desembre de 2017.

Si vols participar amb la teva escola o associació, emplena el formulari i et farem arribar tot el material sense cap cost.

Participar és molt fàcil, ja saps com es fa la grua d’origami?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php