Fes que el teu origami sigui únic!

Torna la campanya solidària “1origami 1 euro” després de l’èxit de les tres edicions anteriors, amb l’objectiu que la Fundació Mútua General de Catalunya destini el màxim de donatiu, 50.000 €, a diferents accions solidàries relacionades amb la salut.

A més, com a novetat, en aquesta edició us animem a decorar i escriure un desig a cada grua de paper, per tal que cadascuna sigui una peça única! Nosaltres les farem volar fins a persones que estan a hospitals, centres de dia i residències per a que rebin el vostre desig de salut i benestar.

El donatiu, enguany, anirà destinat a la Fundació La Marató, Solidaritat Sant Joan de Déu i Amics de la Gent Gran. Com en l’anterior edició, els participants escolliran quina serà la destinatària de la donació corresponent.

Els origamis es poden lliurar a qualsevol oficina de la Mútua General de Catalunya. La data límit és el 12 de desembre de 2017.

Si vols participar amb la teva escola o associació, emplena el formulari i et farem arribar tot el material sense cap cost.

Participar és molt fàcil, ja saps com es fa la grua d’origami?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

css.php