Les grues solidàries tornen a aixecar el vol

L’acció solidària “1origami 1 euro” torna amb força després de l’èxit de les edicions anteriors, amb l’objectiu que la Fundació Mútua General de Catalunya destini el màxim de donatiu, 50.000 €, a diferents accions solidàries relacionades amb la salut.

A més, com a novetat, en aquesta edició animem a les escoles i a associacions a confeccionar senbazurus. La idea del Repte Senbazuru és aconseguir lliurar els origamis en aquest format (1.000 grues unides amb fils formant un gran lligam). Aquesta original composició representa el treball en comú que busca un desig de salut, seguint l’esperit de la llegenda. Es planteja com un objectiu que s’ha d’aconseguir mitjançant la feina en equip de tots els participants, posant en valor el seu esforç, imaginació i solidaritat. Si vols participar amb la teva escola o associació, emplena el formulari i et farem arribar tot el material sense cap cost.

El donatiu, enguany, anirà destinat a la Fundació La Marató, la Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i la Fundació Ivan Mañero. Com en l’anterior edició, els participants escolliran quina serà la destinatària de la donació corresponent.

Participar és molt fàcil, ja saps com es fa la grua d’origami?

portada-dossier-origami

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php