Tothom s’engresca! (1a part)

Quan falten pocs dies per tancar el periode de recepció de grues, molts ja han fet els deures i tenen les seves grues preparades per volar cap a La Marató de TV3. Comencem un repàs amb algunes de les imatges que ens heu fet arribar.

A l’escola Mare del Diví Pastor, de Barcelona, des de els més petits als més grans ha participat, i a mes han fet unes fotos fantàstiques. La Mireia Bartrina ens comenta “Hem de dir que ha sigut molt positiu i ens hem engrescat moltíssim fent participar a tota l’escola”.

Mare del Diví Pastor

“A l’esplai El Drop de La Salle Congrés hem fet les grues a l’excursió del cap de semana a Olot. Hi ha participat tot l’esplai, des dels 5 anys fins als 16 i els seus monitors”. Una activitat perfecta si, a més, el temps no acompanya!

Esplai el Drop de La Salle Congrés

Des del col·legi Santíssima Trinitat, de Badalona, la Montserrat Queralt ens comenta “Avui hem fet amb els alumnes de 3r i 4t de primària les grues per participar en la campanya 1origami 1euro. Moltes gràcies per donar-nos l’oportunitat de participar”. Gràcies a vosaltres!

Santíssima Trinitat

A La Salle Barceloneta han sigut els més grans els que han participat: “Malgrat que els nostres alumnes són de Batxillerat (16-18 anys), han acollit la Campanya Grues de Paper amb un gran entusiasme” ens comenta el Xavier Santamaria, coordinador de l’activitat.

La Salle Barceloneta

Demà continuem aquest repàs, no oblideu fer una ullada a totes les fotos que ens estan arribant, són fantàstiques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php