49.869 gràcies!

49869 gràcies!

Gràcies a l’esforç i dedicació d’escoles, associacions i particulars d’arreu de Catalunya el passat 2013 vam aconseguir recollir 49.869 origamis, que es van transformar en 49.869 € en benefici de La Marató de TV3 de l’any passat, dedicada a les malaties neurodegeneratives. Aquesta xifra va significar el rècord absolut de recaptació d’una única activitat a la història de La Marató.

Què vam fer amb els 49.869 origamis? Doncs vam fer aplecs de 1.000 grues de paper i els vam repartir entre residències d’avis i centres de dia per regalar-los a persones amb malalties neurodegenaratives i desitjar-los salut i benestar de part de tots vosaltres.

Aquest 2014 us convidem a tornar a formar part de la iniciativa solidària “1 origami 1 euro”. Per cada grua que rebem donarem 1 euro en benefici de La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a les malaties del cor. I aquest any, volem establir un nou record i arribar al nostre límit de 60.000 €. Desitgem que torneu a formar part d’aquest projecte i a participar en la difusió del nostre desig solidari.

A partir del mes de setembre començarà a caminar aquesta segona edició de la campanya, us mantindrem informats!

css.php