Desena edició de la campanya solidària

Aquest any celebrem la desena edició de la campanya solidària “1 origami 1 euro”. Al llarg d‘aquests anys de vida de la campanya, la Fundació MGC ha repartit gairebé mig milió d’euros a 15 entitats, gràcies als origamis que ens han fet arribar més de 2.000 escoles, associacions i particulars.

Com ja vam fer l’any passat, hem decidit que la campanya solidària “1 origami 1 euro” sigui completament en línia. Des del mes de març fins al desembre, us mostrarem 10 conceptes, un cada mes, amb els quals descobrirem plegats el món de l’origami i la cultura japonesa. Al març comencem amb el concepte de la solidaritat!

Per cada origami que rebi la Fundació MGC, aquesta donarà 1 euro en benefici de La Marató de TV3 2022 (dedicada a la salut cardiovascular), Nexe Fundació i la Fundació Pasqual Maragall fins a un màxim de 50.000 €.

 

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada a la salut cardiovascular.

 

Nexe Fundació és una entitat que treballa des de fa 40 anys amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies i defensar els seus drets. Al llarg de la seva trajectòria, ha creat una xarxa de serveis innovadors i pioners, reconeguts en l’àmbit estatal i europeu, per donar resposta a les necessitats dels infants i les seves famílies, afavorint la seva autonomia i socialització.

.

 

A la Fundació Pasqual Maragall per a la recerca contra l’Alzheimer, treballen per vèncer aquesta malaltia i aconseguir un futur en què l’envelliment estigui associat a experiències positives. Aposten per la prevenció de la malaltia i per la millora de la qualitat de vida de malalts i cuidadors i estan convençuts que només a través de la ciència i la innovació serem capaços de vèncer l’Alzheimer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php