Grues amb missatge

A la Fundació MGC vam voler, des de l’inici de la campanya “1 origami 1 euro”  al 2013, comptar amb la col·laboració d’escoles i centres educatius per explotar la vesant educativa i solidària del projecte.

La resposta a nivell de participació sempre ha estat espectacular; aquest any de moment s’han apuntat 221 escoles, la majoria repetidores d’edicions anteriors.

Per la nostra part cada any intentem introduir alguna novetat en el repte de fer la grua d’origami: papers per pintar, papers de diferents mides, muntar un senbanzuru… Als “packs origami” que els nens i nenes han rebut aquest any s’han trobat un espai al dors del paper per escriure el seu desig solidari, amb la idea que viatgi al cor de la grua.

Quin és el vostre desig? fins al 10 de desembre podeu fer arribar els vostres origamis a qualsevol de les oficines d’MGC Mútua, recordeu que podeu fer servir qualsevol tipus de paper.

2 respostes a «Grues amb missatge»

  1. Vaig participar fa dos anys entregant 1.000 grupos. Aquest anys vull tonar a fer-ho. Soc en Juan V. Fernández Lillo. Professor jubilatoria de l’escola Sant Gervasi de Mollet. Gracies pel vostre sus a qui ho necessita.

  2. Vaig participar fa dos anys entregant 1.000 gruyes .Aquest anys vull tonar a fer-ho. Soc en Juan V. Fernández Lillo. Professor jubilat de l’Escola Sant Gervasi de Mollet. Gracies pel vostre ajut a qui ho necessita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php