Objectiu solidari 2021

Com ja vam fer l’any passat, la campanya solidària “1 origami 1 euro” 2021 serà completament en línia. Enguany descobrirem plegats el món de l’origami, la papiroflèxia i la cultura japonesa. Cada nen i cada nena podrà gaudir fent la seva grua de paper i aprenent amb el joc de les preguntes. Us apunteu a jugar?

 

Per cada origami que rebi la Fundació MGC, aquesta donarà 1 euro en benefici de La Marató de TV3 2022 (dedicada a la salut mental), la Fundación HM Obra Socials Nens i Arrels Fundació fins a un màxim de 50.000 €.

 

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada a la salut mental.

Fundación HM Obra Social Nens es compromet a mantenir les arrels fundacionals de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, igual que la tasca de la seva Obra Social. La Fundació sent el ferm compromís d’abanderar l’atenció dels nens en situació de desigualtat, gestionant els recursos de forma eficient i basant-se en el sistema d’excel·lència i qualitat assistencial que defineix al Grup HM Hospitals i a la seva Fundació.

Arrels Fundació és una entitat on, des de 1987, atenen i orienten les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyen per aconseguir una vida tan autònoma com sigui possible cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable.

5 respostes a «Objectiu solidari 2021»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php