Compartim l’experiència!

Fer la grua de paper és una tasca engrescadora que ens permet, apart de ser solidaris, conèixer un art mil·lenari. A nosaltres ens encanta que compartiu aquesta experiència enviant-nos fotos de les vostres grues, com ha fet la Maria Rosa Pla des de Granollers.

mrosa_pla

La Marta ens mostra les seves gruesTota una família de grues! Moltes gràcies, Maria Rosa.

La Marta Mer i Jurnet també ens mostra les seves grues i ens comenta “He fet dues grues, una que mou les ales (petita) i una gran que no les mou”.

La grua tradicional amb la que es pot fer el Senbazuru és la gran, tot i que la que mou les ales ens sembla molt xula, sobre tot per als nens. La Mª Jesús López ens va fer arribar un vídeo que ella havia preparat on explica com es fa aquesta grua, us animem a provar-ho: http://youtu.be/kK0HDe74tT0

la fotoLa setmana pasada vam tenir una visita molt especial a la oficina de la Mútua al carrer Tuset, el Perico ens va portar personalment un mòbil preciós fet amb grues grogues i vermelles, fent una senyera. Ens agrada tant que el penjarem a l’aparador, junt amb la resta de grues que estem rebent a la oficina.

Us recordem que les 54 grues que formen el mòbil del Perico es convertiran en 54 euros per a La Marató!

Mil gràcies a tothom, continueu participant amb aquest entusiasme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php