La grua més petita… fins a on podeu arribar?

Fa uns dies la Mar Benito ens posava el llistó molt alt amb la seva grua de 2 cm., però de seguida alguns de vosaltres heu acceptat el repte i ens heu enviat les fotos de les vostres miniatures, com la grua del Toni, feta amb un paper d’1,5 cm:

Grues del Toni

Grua d'1.5 cm a sobre del dit“Grans i petits, tots els ajuts sumen” comenta el Toni, i efectivament, totes les grues, independentment de la mida, sumaran 1 euro al donatiu que farà la Fundacio Mútua General de Catalunya a La Marató. Per cert Toni, ets un fotògraf excepcional, les fotos són maravelloses, mireu el detall de la grua a sobre del dit.

El Diego Muñoz, des de Terrassa, també s’atreveix amb el repte i comenta “Aquí us envio la meva foto de la grua encara més petita, amb un paper de 15mm de costat. Encara que la diferència de tamany no s’aprecia molt (respecte a la foto de la Mar Benito) i malgrat el pic de la grua se m’ha xafat una mica….”

La grua del Diego Muñoz

A nosaltres ens sembla que el resultat és fantàstic, moltes gràcies Diego!

La Montse Traveria ha coordinat l’activitat a l’escola Divina Providència de Vilanova i la Geltrú, i a més d’aconseguir més de 1.000 grues per a La Marató, sembla que els alumnes s’han “picat” amb el repte d’aconseguir la grua més petita:

Col·lecció de grues dels alumnes de la Divina Providència

“La motivació ha estat molt gran. Ràpidament hem acabat els papers i els nanos han anat portant grues de diferents mides i colors per iniciativa pròpia. A dia d’avui hem arribat a les mil. En tenim molt petites!!!”

No tenim paraules, realment ens emociona la implicació i motivació de tothom en aquest projecte, especialment dels nens a les escoles.

L’Edu de Barcelona és company de feina del Xavi i també ens envia la foto de les seves grues, fins i tot una d’1 cm. i comenta “La d’un centímetre m’ha costat molt i ha quedat una mica xurro, crec que s’ha de fer amb un paper més prim”.

Grues de 2 cm, 1.5 cm i 1 cm de l'Edu

I per últim, avui mateix la Mar Benito ens ha enviat el seu esforç per millorar la seva mateixa marca: “No sé si he GUANYAT, però amb guants, pinces i agulles de cosir he aconseguit una grua d’1 cm”.

La grua d'1 cm de la Mar Benito

Nois, noies… sou increïbles!

Una resposta a «La grua més petita… fins a on podeu arribar?»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php