Objectiu solidari 2018

L’objectiu de la campanya ‘1 origami 1 euro’ és transformar les grues de paper, i el desig que representen, en una donació que es destina a iniciatives solidàries relacionades amb la salut. Us volem presentar les tres entitats que aquest any es repartiran el donatiu de la Fundació Mútua General de Catalunya.

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada al càncer.

La Fundación Elena Barraquer continua amb el compromís de tornar la visió a persones sense recursos, cegues per cataractes, posant a disposició d’altres oftalmòlegs les eines per ampliar el seu territori d’acció i tornar la visió al major nombre de persones.

La Fundació Onada té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies.

A quina entitat volarà la teva grua?

2 respostes a «Objectiu solidari 2018»

  1. Bona tarda!
    L’escola Montseny de Mollet del Vallès es vol afegir a la campanya “1 origami, 1 euro” i volem que les nostres grues volin a la Marató de TV3 i a la investigació sobre el càncer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php