Tot a punt per a la campanya 2018

Encetem la sisena edició de la campanya solidària “1 origami 1euro”, impulsats pels més de 200.000 origamis plens de bons desitjos que vam recollir en 2017.

L’objectiu és el mateix que l’any passat, arribar als 50.000 € de donatiu que la Fundació Mútua General de Catalunya repartirà entre tres organitzacions solidàries que treballen en el camp de la salut: la Marató de TV3, la Fundación Elena Barraquer i la Fundació Onada.

Per participar només cal que ens feu arribar les grues de paper a qualsevol de les oficines de la Mútua General de Catalunya abans del 12 de desembre de 2018. Per cada grua la Fundació Mútua General de Catalunya donarà un euro a l’entitat seleccionada.

Com sempre, tothom pot participar lliurement, però les escoles i associacions poden inscriure’s-en mitjançant el formulari d’inscripció i rebre papers i material de suport per organitzar l’activitat.

Us convidem a compartir aquesta iniciativa a les vostres xarxes socials i aconseguir que la campanya torni a ser un gran èxit.

Una resposta a «Tot a punt per a la campanya 2018»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php