Tothom s’engresca! (2a part)

Continuem el repàs de la participació en la campanya amb algunas imatges que, amablement, ens heu fet arribar.

A l’Escola Pia Luz Casanova, de Barcelona, han aconseguit 888 grues i ens envien una foto “de la classe que més ha participat en l’aportació de grues”. Enhorabona nois!

Escola Pia Luz Casanova

L’AMPA de l’escola Les Savines, de Cervera van voler participar en la campanya, tot i no ser a temps d’inscriure’s. Han aconsseguit una mica més de 1.000 grues! “Moltes gràcies per tot i FELICITATS per aquesta campanya”. Moltes gràcies a vosaltres, Conxi!

AMPA Les Savines

La Silvia del col·legi Virgen del Carmen, de Santa Coloma de Gramanet, ens comenta: “Fins el moment portem més de 500 origamis, que no està malament ja que sóm una escola petita. Cada dia fem recollida per les classes i un cartell informatiu de quants portem fets entre tots, així que estem contents perquè s’han implicat força i estem gaudint de l’activitat”.

Virgen del Carmen

A l’escola Jesús Maria, de Badalona, la Susana Manera ens va enviar una foto de les grues preparades per volar:

Jesús-Maria

Acabem el repàs d’avui amb l’escola Sant Jaume de la FEP, de l’Hospitalet de Llobregat, amb una foto que ens envia la Sònia Esteve d’un dels punts de recollida; “L’activitat es va fer a classe d’Educació Visual i Plàstica a CS i 4t d’ESO però es va informar a totes les famílies de la campanya i la resposta ha superat les nostres espectatives: els nens ho fan a casa amb les families, a l’hora del pati, a l’hora del menjador…”.

Sant Jaume Fep

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php