Tothom s’engresca! (3a part)

Ja heu visitat les galeries de fotos? Ens encanten totes, però sobre tot en les que surtiu vosaltres, per que d’aquesta manera, quan treiem les grues de les capses, tenim més present l’esforç i la il·lusió que heu posat en cadascuna d’elles.

Des de l’Institut Torre de Malla, a Parets de Vallès, La Magda ens comenta “Des de 1r de l’ESO fins Batxillerat, els alumnes del centre han participat en aquesta fantàstica iniciativa. En hores d’esbarjo i hores de classe de Visual i plàstica i Tecnologia, durant 2 setmanes hem estat fent, de manera voluntària, les grues de paper”.

Torre de Malla

El Pere de l’escola Mary Ward de Barcelona ens comenta “És impressionant veure la gran acollida i participació que ha generat el vostre projecte de les grues!! Us puc assegurar que en el meu col·legi s’ha viscut de manera molt engrescadora i amb molta participació. Tots els alumnes, pares i professors han participat plegant grues amb molta il·lusió! Us felicito per la vostra iniciativa solidaria!!”. Felicitats a vosaltres, Pere!

Mary Ward

Els valors pedagògics de l’activitat queden molt ben explicats en el comentari de la Teresa, de l’escola Sants Innocents de Barcelona: “Les grues ens han servit per concentrar-nos i estar atents a les instruccions, també per comptar, sumar i aprendre a plegar el paper per molts llocs….. al final surt una grua que fem volaaaaaaaar! Els pares i mestres també s’hi han abocat a confegir aquesta fantàstica au sense pensar o dir cap desig, o potser sí, qui ho sap…”

Sants Innocents

Des de l’escola Lestonnac de Tarragona també ens han enviat unes fotos fantàstiques fent l’activitat a les classes:

Lestonnac Tarragona

Gràcies a tots! Esteu atents a properes entrades del bloc, amb més escoles i associacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php