1.000 gràcies!

Compartir un desig solidari amb tota la societat era l’objectiu de la quarta edició de la campanya “1 origami 1 euro” impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya. El repte era arribar als 50.000 origamis per fer l’aportació màxima de 50.000 € en benefici de la Fundació de la Marató de TV3, la Fundació Nens amb Càncer (AFANOC) i la Fundació Ivan Mañero, però la societat i concretament les escoles participants han fet una demostració, una vegada més, de la seva solidaritat. Més de 86.000 nens i nenes han arribat a fer 332.532 origamis!

Les més de 200 escoles adherides a la campanya han estat les encarregades d’escollir l’entitat destinatària del donatiu: el 70,4% ha triat la Fundació La Marató de TV3, el 24,9% la Fundació Nens amb Càncer (AFANOC) i el 4,7% la Fundació Ivan Mañero.

Tot això ha estat possible gràcies al vostre esforç solidari! La campanya ha batut el seu propi rècord i ha superat novament amb escreix la participació i la recollida d’origamis de les anteriors edicions.

Aquest any les escoles han acceptat el repte senbazuru (lligam de 1.000 grues de paper) i ens han fet arribar un total de 98 senbazuru! Us animem a veure una representació dels senbazuru que hem rebut (per motius logístics no s’han pogut exposar tots) al C.C. Pedralbes Centre de Barcelona (Av. Diagonal 609) a partir del divendres 23 de desembre i fins al gener. La resta d’origamis rebuts els podeu veure exposats a l’aparador de la Mútua al carrer Tuset 5-11 de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php