Les escoles “ho peten” amb els origamis! (3a part)

Com cada any, la participació de tothom a la campanya solidària ‘1 origami 1euro’ supera les nostres expectatives, estem desbordats! Continuem fent els recull de les fotos i vídeos que ens envieu per compartir amb tothom, us estem molt agraïts!

Us recomanem que visiteu l’Instagram de #1origami1euro, allà estem penjant totes les fotos que fem quan entregueu les grues a les oficines. També les podeu mirar a la pàgina d’inici d’aquest web.

Institut Duc de Montblanc de Rubí

La Beatriz Marcos ha treballat els origamis a l’assignatura d’Educació Visual i Plàstica amb diferent classes. Tot i l’esforç han aconseguit 1.045 grues.

Pare Manyanet Les Corts de Barcelona

Els grans posen tota l’atenció en fer les grues solidàries.

Escola Sants Innocents de Barcelona

Des d’aquesta escola ens comenten: Us adjuntem una foto del procés de com els nostres alumnes han col·laborat amb la marató.
Us enviem altre correu amb la foto de totes les grues realitzades: 200!!!!

Escola Tecnos de Terrassa

El Xavi Messeguer, professor d’Educació Visual i Plàstica: Us adjunto fotos dels alumnes de 1r i 3r d’ESO de l’escola Tecnos de Terrassa. Vam fer 1050 origamis.

Institut La Jonquera

La Dolors Castro comparteix un vídeo fantàstic amb aquest comentari: Un cop més hem acceptat el repte de fer els origamis-grues per col.laborar amb la Marató. Aquest cop hem fet més de 1250 grues i per deixar constància i celebrar-ho, els alumnes, professors i personal del centre, ha participat en un mannequin challenge del qual estem molt orgullosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php