‘1 origami 1 euro’ a Girona, Temps de Flors

La Fundació Mútua General de Catalunya porta la campanya solidària “1 origami 1 euro” a Girona Temps de Flors, del 7 al 15 de maig.

pantalla-de-Temps-de-flors

Tots els que vulgueu podeu passar per la capella Sant Nicolau, a la Plaça Santa Llúcia, per gaudir d’una decoració floral inspirada en l’art de l’origami, realitzada per Eduard Maynegra. Els origamis presents a la instal·lació són alguns dels milers d’origamis que van fer els nens i nenes de les escoles de Catalunya l’any passat. Amb la seva ajuda, donarem a conèixer la campanya solidària a molta més gent.

A la Galeria d’art Riera, just al costat de la capella (c/ Galligants, 6)  la Fundació de la Mútua fa una exposició que, sota el lema “Temps de Flors, temps de solidaritat”, dóna a conèixer la història de la Sadako Sasaki. Allà, tothom qui ho vulgui, pot fer un origami o emportar-se paper i les instruccions per fer-lo a casa i després lliurar-lo a qualsevol de les oficines de la Mútua General de Catalunya. Per cada origami rebut, la Fundació de la Mútua farà un donatiu en benefici d’una o més causes solidàries, amb motiu de l’edició 2016 de la campanya “1 origami 1 euro”, sobre la que us informarem en breu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php