Objectiu solidari 2016

L’objectiu de la campanya ‘1 origami 1 euro’ és convertir les grues de paper, i el desig que representen, en una donació que es destina a iniciatives solidàries relacionades amb la salut. Us volem presentar les tres entitats que aquest any es repartiran el donatiu de la Fundació Mútua General de Catalunya.

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

logo_afanoc

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) vol treballar des de la proximitat amb les famílies, des del moment del diagnòstic, acompanyant des del respecte i fomentant una actitud activa per part de la família i sempre adaptant-se a les noves realitats socials. AFANOC vol ser transformadora i innovadora socialment i ser un referent en l’atenció psicosocial. Vol estar al costat de la família atenent, principalment, les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

logo_ivanmanero

La Fundació Ivan Mañero porta des dels seus inicis treballant, principalment, a Guinea Bissau, un dels països més pobres del planeta, però també desenvolupa i col·labora en projectes al nostre país, tant de sensibilització com en altres que beneficien a persones que viuen unes circumstàncies difícils.

En el moment d’entregar els vostres origamis podreu decidir quina d’aquestes tres entitats rebrà el donatiu corresponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *