Objectiu solidari 2016

L’objectiu de la campanya ‘1 origami 1 euro’ és convertir les grues de paper, i el desig que representen, en una donació que es destina a iniciatives solidàries relacionades amb la salut. Us volem presentar les tres entitats que aquest any es repartiran el donatiu de la Fundació Mútua General de Catalunya.

logotip_lamarato_300px

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició d’aquest any està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

logo_afanoc

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) vol treballar des de la proximitat amb les famílies, des del moment del diagnòstic, acompanyant des del respecte i fomentant una actitud activa per part de la família i sempre adaptant-se a les noves realitats socials. AFANOC vol ser transformadora i innovadora socialment i ser un referent en l’atenció psicosocial. Vol estar al costat de la família atenent, principalment, les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

logo_ivanmanero

La Fundació Ivan Mañero porta des dels seus inicis treballant, principalment, a Guinea Bissau, un dels països més pobres del planeta, però també desenvolupa i col·labora en projectes al nostre país, tant de sensibilització com en altres que beneficien a persones que viuen unes circumstàncies difícils.

En el moment d’entregar els vostres origamis podreu decidir quina d’aquestes tres entitats rebrà el donatiu corresponent.

Una resposta a «Objectiu solidari 2016»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php